Tweet

Nuffnang Ads

Sunday, September 28

Anton Szandor LaVey,Pengasas agama syaitanMarduk's 'Serpent Sermon" antara group black metal yang membawa muzik syaitan
:) Pada era zaman sekolah menengah dahulu, Pada era saya ketika itu terdapat pelbagai pengaruh luar dari luar yang mempengaruhi remaja2 di malaysia terutama dari genre muzik contohnya punk,hip-hop,grunge, skinhead, dan paling teruk sekali Black Metal. mulanya black metal ni sama dgn group lain yg terpengaruh hanya kerana jiwa muzik sahaja. Tapi bila sya ternampak buku yang bertajuk menyentuh black metal menghina islam sya terkejut kerana banyak org2 melayu yg terpesong dari akidah mereka yang sampai sanggup memijak al-quran bg islam dan terbalikkan salib bg kristian..Tapi adakah sampai begitu sekali?.. dan saya tidak mengendahkan buku tu.. sebabnya saya tidak tau menahu dan tidak mau tahu pun pasal isu2 sebegitu. Bagi saya itu adalah fitnah untuk melariskan majalah mereka dgn cerita2 remaja pada masa itu. ya la, kadang2 media ni hanya membuat cerita tentang aktiviti yang senang untuk dimanipulasikan dgn agama semata2 untuk mendapat bahan cerita terpaksa buat tajuk "REMAJA SANGGUP BAKAR AL-QURAN UNTUK SETIA DALAM BLACK METAL" dgn gambar api dsebalah gambar tu ada org yg gelap mengelilingi unggun api. perghhh... fitnah... fitnah.. lagi dahsyat yang tajuk "REMAJA SEMBAH KAMBING".. kambing???????.... hahaha... bodohyan penulis tu... ~ mungkin siapa2 yang baca ni yang sezaman dgn saya mungkin tahu majalah tersebut..

     Pada masa tu saya memang tak kisah pasal cerita tu bkn lah saya ni support bdk2 black metal, ye la.. bkn bermaksud saya ni tidak tahu apa itu black metal, tapi saya cuma xpcya yang remaja2 kita xla sebodoh sampai buat perkara2 yang bodoh sampai sanggup buat yang sangat2 terpesong dari akidah?.. memang xpernah la aku nampak dpn mata aku kawan2 aku yang black metal buat bgtu.. saya prihatin jg btnya kalau mrk bt bnda2 tu.. mereka jawab.. kami black metal cuma pada muzik, tpi bkn bmaksud kami sembah syaitan dan bkn bagama syaitan..kami ni seperti yang lain berjiwa pada muzik yang kami main jamming dan gigs sahaja.. tiada ritual2 tu semua.. tpi. apa yg aku tgk pada lirik mrk, memang aku menyumpah "setannnnn pny lirik.." kawan aku just gelak... "kami xsampai tahap ritual k'.. dan kami mmng sedar lirik dia bgtu. tapi tiada niat untuk sembah syaitan.. tpi,lirik black metal jelas2 sesat dan kami tahu itu adalah sesat secara amnya... paling teruk pkara yg disebalik atau hiden meaning secara teori perlahan2 akan terpesong juga".. oleh kerana alasan mereka kukuh dan tiada sebab yang kukuh aku kata mereka syirik... harap mereka tiada niat untuk sebut lirik2 itu.. smpi la hari ini saya xnmpk atau kenal lg org2 yang di katakan dalam majalah itu. boleh dikatakan majalah itu cuma membaca tentang black metal, sampailah mrk tahu tentang ritual yang benar2 adanya agama syaitan di barat tapi menceritakan kisah itu terjadi dgn bdk2 di malaysia. dan saya masih katakan mereka cuma tahu buat untung dgn memfitnah.. mcm la xtau bangsa di malaysia ni. kata sana... sini yang lebih2..
                     
                     Baiklah,memang ramai yang tahu tentang black metal... muzik org2 yang sembah syaitan yang terkenal di kalangan agama syaitan. Jangan tidak tahu, memang betul adanya agama rasmi yang bertuhankan syaitan.. di mana?.. mana lagi kalau bukan negara yang memang banyak propaganda tentang konspirasi dunia ni. di U.S.A laa... di sana mereka bebas untuk mempercayai apa sahaja dan ada sahaja agama yang pelik2 mrk. anuti. di sana, jika kamu boleh buat agama kamu sendiri dan mempunyai pengikut atau yang percaya dgn agama yang kamu cipta itu, maka. xperlulah kamu bekerja lagi kerana akan bebas dari cukai dan diberi dana untuk perbelanjaan untuk menampung perbelanjaan kamu. boleh dikatakan kamu adalah seperti raja. tidak hairan lah jika kamu terdengar adanya agama starwars itu. sedangkan di negara kita ini ada yang sesat secara sembunyi2 malah tiada diberi apa2 pun oleh kerajaan kita untuk org2 sesat. apatah lagi di nergara itu, pengasas diberi layanan seperti raja, asalkan pengikut seramai 100 org yang taat dan mempercayainya. maka, di situlah saya terfikir tentang org2 yang sanggup memijak2 al-quran dan menghina salib bg kristian untuk menunujukkan mrk memang anak2 syaitan. di situ boleh dikatakan adanya motif sampai adanya sanggup buat perkara yang hilangnya kewarasan mereka sampai sanggup bertuhankan kambing (Lucifer nama bg syaitan yg muka kambing jelas pada tanduk sama seperti kambing) ritual mereka yang boleh dikatakan sembahyang yang sangat kejam mengorbankan orang, kalau islam raya qurban pun sembelih kambing untuk disedekahkan untuk org2 islam. tapi qurban manusia (perempuan) semata2 mau bg syaitan?... perghhhh.. psiko ka apa tuhan mrk tu?.. tpi, kenapa kerajaan mereka boleh menerima agama itu?.. sembahyang mrk bunuh manusia tu diiktiraf oleh kerajaan mereka?.. senang2?.. boleh bunuh org secara terang2an?.. tapi yang paling bodoh sekali disini.. mangsa.eh silap.. org yang rela dikorbankan itu. xpercaya eh?.. klik ni kalau xpcya.. ni laHomepage agama rasmi syaitan

(stop di sini dahulu. nanti lg saya sambung k.baca je di Homepage tu. pengasas syaitan itu sendiri lagi yang terangkan agama syaitan tu dgn kamu..k laa....lapar pula perut ni..nak tapau makanan dlu. ;)