Tweet

Nuffnang Ads

Thursday, April 21

Cha Tae Hyun - Goodbye Bridge (HighWay Star)

:)
first time aku melihat lelaki menyanyi menggunakan topeng untuk menyanyi dan menjadi terkenal..
rupa2nya tanggapan saya silap.. hehehe.. sebenarnya bukan dia tidak ingin menjadi terkenal.. tetapi dia segan untuk menyanyikan irama troot yang ada di korea.. irama troot ini seperti irama lagu2 asli.. Bong Feel adalah nama yang digunakan lelaki bertopeng.. Dia ini menutup wajah yang sebenar kerana malu membawa lagu troot  kerana impian dan cita2nya adalah ingin menjadi seorang penyanyi Rock yang terkenal.. namun dengan pembawaan watak nya sebagai penyanyi bertopeng, telah membawa dia seorang yang terkenal dan seorang yang misteri kepada orang ramai.. akhirnya Bong Feel mengaku bahawa... dia menutup muka kerana malu.. Best jugak cerita ni aku tengok dah lama dah.. dalam box office lagi.. tapi ntah kenapa aku rindu nak dengar lagu ni.. hahaha... OST Highway Star (2007)... layan


                                           konsert selepas movie Highway Star ni meletup





                                         sedutan dari filem Highway Star (2007) OST Good bye Bdridge